summeroverview.jpg

Savour the taste of the Philippines:

a cuisine that combines the flavours of various cultures

Delivery & take-away
op woensdag en zaterdag

Elke week kan je genieten van een nieuw menu vol lekkere en gevarieerde gerechten. Ideaal om met het hele gezin en/of om meerdere dagen van te genieten.

We leveren in en rond Mechelen op woensdagen en zaterdagen van 16 tot 19u. Je kan je bestelling tijdens die momenten ook afhalen in Moensstraat 19, Mechelen. Bestellen kan vanaf drie dagen op voorhand tot 18u de dag voordien.
 
Alle gerechten worden koud meegegeven, met duidelijke en makkelijke opwarminstructies.

Bespaar jezelf tijd, ontdek nieuwe smaken en geniet!

Wat met ons
pop-uprestaurant?

De horeca-lockdown zit erop, maar intussen is besloten dat onze vaste locatie - de oude bibliotheek van Mechelen - binnenkort plaats moet ruimen voor een nieuwbouw met appartementen. We zullen er dus geen pop-uprestaurant meer uitbaten. Je kan er bij ons de komende weken nog wel terecht op woensdag en zaterdag om je bestellingen op te halen.

 

Mogelijk verschijnen we samen met de andere ondernemers van Sundry Seeds later op een nieuwe locatie. Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven.

20200921_105437.jpg

Onze missie

De Filipijnse keuken is nog niet bekend in België en wordt overschaduwd door andere Aziatische keukens. Mensen laten kennismaken met de Filipijnse keuken en hen er verlekkerd op maken is de missie van Filipino Bites.

We bieden delivery & take-away aan op woensdag en zaterdag van 16 tot 19u.

 

Bestel ten laatste om 18u de dag op voorhand.

Afhaaladres:

Moensstraat 19, 2800 Mechelen

Contacteer ons:

filipinobitesbelgium@gmail.com

+32 476 63 20 04

Volg ons:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram